Workability transparant

Werkbaarheid
& Vitaliteit

Work-life balance bestaat niet meer, een mens heeft maar een leven en zijn werk maakt daar een geïntegreerd deel van uit.

Maar hoe hou je daarin de juiste balans?

Zodat je als mens kunt excelleren in de huidige stressvolle wereld van werk en leven, zonder dat dit ten koste gaat van gezondheid en geluk op lange termijn. Daar zijn veel mensen naar op zoek, en de Millenials and generatie Z stellen hoge eisen aan balans bij keuze van werkgever.  Helaas is er geen een “one size fits all” oplossing voor de juiste balans, en werkt vooral een aanpak met ruimte voor individuele behoeftes. Wel zijn er evidence based oplossingen met bewezen impact laten op performance, burnout, verloop en verzuim.

Een innovatief vitaal personeelsbeleid zet in op:

Betekenisvol werk & leven
Persoonlijke energie & gezondheid
Een positief psychologisch kapitaal
Werk dat werkbaar is

Training

Wij bieden groepstrainingen en workshops aan die bijdragen tot meer energie en minder stress op de werkvloer 
Deelnemers aan onze workshops geven ons 5-sterrenbeoordelingen op ons engagement en expertise.

Coaching

Tijdens coaching werken we 1-1 rond alle vragen van medewerkers die energie in hun werk verliezen. Doel is altijd veerkracht en vitaliteit op de werkvloer te verbeteren en uitval te voorkomen.

HR Advies

Wij bieden analytische gedreven adviestrajecten voor HR en management op basis van wetenschappelijk gefundeerde methodieken. Voor duurzaam resultaat door heel de organisatie.

“Zest – de moed om vol enthousiasme vreugde en pit te leven”