Workability transparant

Werkbaarheid
& Vitaliteit

Work-life balance bestaat niet meer, een mens heeft maar een leven en zijn werk maakt daar een geïntegreerd deel van uit.

Maar hoe hou je daarin de juiste balans?

Zodat je als mens kunt excelleren in de huidige stressvolle wereld van werk en leven, zonder dat dit ten koste gaat van gezondheid en geluk op lange termijn. Daar zijn we allemaal naar op zoek, Millenials and generatie Z stellen hoge eisen aan balans bij keuze van werkgever. En eenvoudig is het niet, want als gezondheid en welzijn op het werk gemakkelijk was geweest, zou er al een oplossing gevonden zijn voor het snelgroeiende aantal mensen met burn-outs en psychische aandoeningen. Helaas is er geen “one size fits all” oplossing maar zet innovatief belied in op:

Een innovatief vitaal personeelsbeleid in op:

Betekenisvol werk & leven
Persoonlijke energie & gezondheid
Een positief psychologisch kapitaal
Werk dat werkbaar is

Training

Wij bieden groepstrainingen en workshops aan die bijdragen tot meer energie en minder stress op de werkvloer 
Deelnemers aan onze workshops geven ons 5-sterrenbeoordelingen op ons engagement en expertise.

Coaching

Tijdens coaching werken we 1-1 rond alle vragen van medewerkers die energie in hun werk verliezen. Doel is altijd veerkracht en vitaliteit op de werkvloer te verbeteren en uitval te voorkomen.

HR Advies

Wij bieden analytische gedreven adviestrajecten voor HR en management op basis van wetenschappelijk gefundeerde methodieken. Voor duurzaam resultaat door heel de organisatie.

“Zest – de moed om vol enthousiasme vreugde en pit te leven”