Workability transparant

Werkbaarheid
& Vitaliteit

Work-life balance? Dat bestaat allang niet meer. Een mens heeft maar één leven en zijn werk maakt daar een geïntegreerd deel van uit. De vraag is: hoe vinden we daar een balans in? 

De juiste balans

Veel mensen willen kunnen excelleren in de huidige stressvolle wereld van werk en leven, zonder dat dit ten koste gaat van hun gezondheid en geluk op lange termijn. De millennials and Generatie Z stellen bij de keuze voor een werkgever hoge eisen aan die balans. Helaas is er geen one size fits all oplossing. Wat wel werkt? Een aanpak met ruimte voor individuele behoeftes. Er zijn evidence based oplossingen met bewezen impact op performance, burnout, verloop en verzuim.

Een innovatief vitaal personeelsbeleid zet in op:

Betekenisvol werk & leven
Persoonlijke energie & gezondheid
Een positief psychologisch kapitaal
Werk dat werkbaar is

Training

Wij bieden groepstrainingen en workshops die bijdragen tot meer energie en minder stress op de werkvloer. 
Deelnemers aan onze workshops geven 5-sterrenbeoordelingen op ons engagement en expertise.

Coaching

Hier werken we één-op-één rond alle vragen van medewerkers die energie in hun werk verliezen. Het doel is altijd veerkracht en vitaliteit op de werkvloer te verbeteren en uitval te voorkomen.

HR Advies

Wij bieden analytisch gedreven adviestrajecten voor HR en management op basis van wetenschappelijk gefundeerde methodieken. Voor duurzaam resultaat door heel de organisatie.

“Zest – de moed om vol enthousiasme vreugde en pit te leven”