Wouter van Bockhaven

Chief innovator CareerCoach®

Als wetenschapper en product developer ben ik gefascineerd door evidence-based carrière- en talentmanagement analytics die voor organisatie en individuen het verschil maken. Na de Career Fitness Profiler te hebben zien uitgroeien tot de marktleidende analytische tool voor loopbaancoaching en -ontwikkeling in Vlaanderen, is het mijn ambitie ook andere markten te laten profiteren van deze tools en om een nieuwe generatie van evidence-based carrière- en talentmanagement analytics te blijven bouwen.

Bij CareerCoach® ben ik verantwoordelijk voor technologie, nieuwe productontwikkeling en strategisch toezicht. Uiteindelijk streven we ernaar om de katalysator te zijn van geëmancipeerde loopbaandialogen, voor mensen en organisaties in flow. De tools die ik creëer ondersteunen dit doel door een gedeelde woordenschat en diepgaand inzicht in gedragsvoorspellingen te bieden aan onze zakelijke klanten en hun getalenteerde medewerkers. Vanuit CareerCoach® werken wij heel graag en nauw samen met onze Nederlandse partner Zest for Work, om samen ook in Nederland loopbaanontwikkeling meer evidence-based, gepersonaliseerd op impact gericht te maken.

Naast zijn rol bij CareerCoach® is Wouter assistant Professor aan de Antwerp Management School en projectleider van Europese en Vlaamse onderzoeksprojecten rond de uitbouw van innovatie-ecosystemen voor nieuwe data-based digitale technologieën in havenomgevingen en de maakindustrie 4.0