louise2

Louise Ramsay

Trainer & ICF coach

Louise is een ervaren trainer en facilitator van gezondheid en welzijn, gespecialiseerd in fysiek, emotioneel en mentaal welzijn, en werkt samen met organisaties over de hele wereld. Na een carrière in marketing, besloot Louise in 2011 van richting te veranderen en haar passie voor gezondheid en welzijn te volgen, waar ze in de coporate wellbeing belandde.

Louise is gepassioneerd mensen te helpen beter te bewegen, zich beter te voelen en meer energie te hebben, met alle voordelen die dit hen zowel persoonlijk als professioneel brengt. Ze werkt samen met haar klanten om hen te onderwijzen en te ondersteunen in de rol die welzijn speelt in effectief en positief leiderschap. Daarnaast  helpt zij zakelijke professionals om van functionele naar uitzonderlijke prestaties te gaan; volledig betrokken bij alle aspecten van hun leven.

Louise heeft een MSc in Workplace Health & Wellbeing, is een trainer van Corporate Atlethe, een ICF-geaccrediteerde coach, gecertificeerde personal trainer en sport- en bewegingsvoedingsdeskundige. Ze brengt enthousiasme, passie, professionaliteit en humor in elke workshop. Wanneer Louise anderen niet helpt om hun eigen energie te laten ontbranden, is ze vaak te vinden in de buitenlucht; of het nu hiken met haar man (en hun energieke collie) is, op de mountainbike, op ski’s of als ze deelneemt aan evenementen waarbij ze haar eigen grenzen opzoekt.