Caroline Thomas

Caroline Thomas

Business Partner Switzerland & France

Caroline Thomas is een onafhankelijk HR-leader, facilitator en coach. Ze werkt samen met organisaties en hun werknemers om de omgeving, capaciteiten en mindset te ontwikkelen en zo duurzame carrières op te bouwen: boeiend EN succesvol.

Caroline werkt ook als strategisch adviseur, consultant en facilitator bij Zest for Work. Ze maakt deel uit van het content-ontwerpteam voor nieuwe oplossingen en vertegenwoordigt Zest for Work op de Zwitserse en Franse markt.

Voordat ze begon als zelfstandige, werkte ze 17 jaar in HR-leiderschap en talentontwikkeling functies in verschillende sectoren en culturen. Ze bouwde een sterke expertise op over organisatie- en talentontwikkeling, leerprogramma- en curriculumontwerp, talent- en potentiële beoordelingen en prestatiebeheer. Ze heeft een bewezen track record van toonaangevende internationale projecten. Caroline geeft oprecht om en gelooft in de sterke punten en vaardigheden van mensen. Ze creëert een betrouwbare omgeving waar mensen kunnen leren, ervaren en groeien. Caroline houdt niet alleen van natuur en bergen, maar is ook gepassioneerd door kunst en cultuur.