Tom Spittaels

Trainer

Tom is een charismatisch en gepassioneerd trainer-coach, bedreven in het ontwikkelen en motiveren van mensen en het bouwen van krachtige en gedreven teams.  

Een groep mensen smeden tot een effectief en enthousiast team is waar hij energie van krijg en wat nooit gaat vervelen. 

Duurzaam, effectief samen werken kan een echte uitdaging zijn, zeker wanneer de belangen hoog zijn en karakters verschillen.

In een succesvol team werken alle krachten op een functionele manier in dezelfde richting. 
Om een echt verschil te maken moeten de teamleden bereid zijn om met volle overgave hun beste energie aan het team te geven. Dit kan alleen als ze ervan overtuigd zijn dat er ook energie van het team terug zal vloeien hunzelf. Tot slot is een belangrijke sleutel tot het versterken van het team, het sterker maken van de verschillende leden. Een team moet dus een plaats zijn waar individuele en persoonlijke groei ten volle wordt mogelijk gemaakt, gestimuleerd en gewaardeerd. 

Tom brengt binnen Zest for Work een zeer uitgebreide ervaring door een gecombineerde loopbaan van 15 jaar volleybal liga A team coaching, Corporate Athlete energie-management trainingen in het bedrijfsleven, en een 20 jarige actieve carrière in de bedrijfswereld.
Daarnaast begeleidde en coachte hij ook individueel een zeer gevarieerde groep mensen uit zowel de sport als het bedrijfsleven.