Over ons

Succes is vandaag de dag persoonlijk: het is voor ieder individu anders. De missie van ZEST FOR WORK: werkomgevingen creëren waarin persoonlijk en zakelijk succes hand in hand gaan. Waarin individuen het stuur van hun loopbaan in eigen handen nemen. Waarin de focus ligt op gezonde, gelijkwaardige arbeidsrelaties tussen werknemer en leidinggevende.

Wij helpen jouw mensen uitblinken in de huidige werkcontext, zonder dat dit ten koste gaat van hun productiviteit, inzetbaarheid en vitaliteit op de lange termijn. Zij blij, jij blij. Zo simpel is het.

We doen dat met een netwerk van zeer gekwalificeerde trainers en adviseurs. Onze experts hebben jarenlange ervaring en bieden innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde workshops, coaching en advies.

Lees hier meer over de founder van Zest for Work: Yvon Golbach.

ZEST FOR WORK geeft om de klanten. Om jou. We weten dat jij óók druk bent, en daarom zijn we flexibel en nemen we je graag zorg uit handen. We zijn transparant, durven lastige thema’s bespreekbaar te maken en met humor en een vleugje zest zorgen we ervoor dat veranderen leuk wordt. We werken evidence based en gebruiken alleen concepten waar we sterk in geloven.

ZEST betekent letterlijk: enthusaism, eagerness, energy. Daar staan wij voor. We zijn persoonlijk betrokken bij wat we doen, gaan geen uitdaging uit de weg en steken je graag aan met onze positieve
energie.

(bekijk het filmpje voor een korte introductie van Zest for Work en een van onze workshops rond loopbaanzelfsturing)

Video afspelen