Sustainable employability transparant

Duurzame
inzetbaarheid

De arbeidsmarkt verandert exponentieel met grote gevolgen voor werknemers en organisaties. Duurzaam inzetbaar zijn vandaag vraagt dat mensen een stevige eigen koers varen en zelfsturend worden in hun loopbaan en ontwikkeling.

Loopbanen zijn niet meer te managen

Organisaties kunnen loopbanen slechts nog faciliteren en investeren in zelfsturing. Zodat het juiste talent behouden blijft, en mensen die niet meer aansluiten bij de organisatiebehoefte de mogelijkheid hebben om te bewegen. Bij Zest for Work begeleiden we organisaties en medewerkers naar duurzame inzetbaarheid, gericht op zelfsturing, mobiliteit, aanpassingsvermogen en groei. We beroepen ons hierbij op wetenschappelijke inzichten rond verandering in loopbanen en de innovatieve evidence-based analytics van CareerCoach®, spin-off van de Universiteit Antwerpen, waarvan we de officiële partner in Nederland zijn. 

Duurzame inzetbaarheid vandaag zet in op

Bindende psychologische contracten
Een stevig individueel werk kompas
Zelfsturing & groei
Voldoende loopbaan energie

Training

Wij bieden trainingen en  workshops aan die medewerkers helpen zelfsturend te worden in hun carrière, zodat ze met energie inzetbaar blijven. Daarnaast hebben we certificeringstrajecten voor HR professionals in onze methodieken. Deelnemers aan onze workshops geven ons 5-sterrenbeoordelingen op ons engagement en expertise.

Coaching

In deze coaching trajecten werken we één-op-één aan werk en loopbaan gerelateerde thema’s. Het doel is dat het individu beter tot zijn recht komt in zijn huidige baan, of kan bewegen naar elders. We brengen jouw werknemers waardevolle inzichten bij over zichzelf, hun aspiraties en helpen ze zelfsturend te worden

HR Advies

We begeleiden organisaties bij het oplossen van HR-vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid. Dit kan zijn op het vlak van personeel organisatie fit, loopbaancompetenties, zelfsturing en mobiliteit. Dit met gevalideerde tooling rond hedendaags loopbaan- en talentmanagement door ons partnership met CareerCoach® en de universiteit Antwerpen.

“Zest – De moed om vol enthousiasme, vreugde en pit te leven”