info@zestforwork.com

Kosteloos ontwikkel- en scholingsadvies dat je verder brengt

  • Grijp je kans!

De ontwikkelingen in de arbeidsmarkt gaan, vooral door de coronacrisis, erg snel. Bedrijven en mensen moeten zich aanpassen aan de huidige marktomstandigheden waardoor banen veranderen, functies verdwijnen maar óók nieuwe carrièrekansen ontstaan. Grijp je kans! Zorg dat je weet wat je wilt, wat je waard bent en hoe je kansen grijpt. Maak nu gebruik van het kosteloze ontwikkel- en scholingsadvies bij Zest for Work!

  • Jouw werk, jouw mogelijkheden

Het (loopbaan)ontwikkel- en/of omscholingsadvies is bedoeld om jou de kans te geven om je op de nieuwe omstandigheden voor te bereiden. Samen met een ervaren loopbaanadviseur maken we een plan wat voor jouw de beste vervolgstappen zijn in je loopbaan. Krijg zicht op wat je wilt, hoe je daar komt en hoe je voor jezelf de juiste balans creëert in je werk en je leven.

  • Wat is het gesubsidieerd ontwikkel en/of omscholingsadvies?

Het ontwikkel- en/of omscholingsadvies wordt gefinancierd vanuit de overheid en deze regeling gaat vanaf augustus in. Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf dan kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Nog niet alle details zijn 100% ingekleurd en de laatste ontwikkelingen vind je op deze website van de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals.

  • Hoe kijken wij naar werk & loopbaan coaching

Loopbaanontwikkeling draait om 4 thema’s. Het zwaartepunt van de verschillende thema’s bepalen we samen op basis van de behoefte en de ruimte die er binnen het ontwikkeladvies is. De thema’s die aan bod kunnen komen zijn:

1. Helderheid over jezelf. Wie ben jij als mens, wat drijft je en welke waardes zijn belangrijk, wat voor leven wil je leiden en hoe past werk daarin?
2. Helderheid over werkinhoud en context. Welke werkzaamheden geven jouw energie, waar ben je goed in en waar zit je ervaring. En hoe koppelen we dat aan de kansen die er zijn in de huidige contant veranderende arbeidsmarkt, waarin banen snel veranderen en behoeftes verschuiven.
3. Welke competenties, talenten, skills heb je nu al in je rugzak en wat moet je nog ontwikkelen?
4. Krijgen wat je wilt. Deze stap draait volledig rond de loopbaanvaardigheden die nodig zijn om vandaag de dag je eigen loopbaan te managen en zelfsturend te worden. Zodat je ook daar beland waar je wilt!
Zin in? meld je vast aan!

Aanmelden of vrijblijvend onderzoeken of dit iets voor je is? Vul onderstaand formulier in.

I am interested

Other relevant programs

See all

Menu

Design & Development Teamcreative