Aanbod > Career development > Coaching > Loopbaan coaching

Loopbaan coaching

In deze coaching trajecten werken we één-op-één aan werk en loopbaan gerelateerde thema’s. Het doel is dat het individu beter tot zijn recht komt in zijn huidige baan of dat er een oriëntatie plaatsvindt voor vervolgstappen in de loopbaan. We brengen jouw werknemers waardevolle inzichten bij over zichzelf, hun aspiraties en hun loopbaan en helpen ze zelfsturend te worden in hun carrière, zodat ze met energie inzetbaar blijven of de mogelijkheid hebben te bewegen naar elders indien gewenst.

Werk & Loopbaan coaching draait om 4 thema’s.

  1. Helderheid over jezelf. Wie ben jij als mens, wat drijft je en welke waardes zijn belangrijk, wat voor leven wil je leiden en hoe past werk daarin?
  2. Helderheid over werkinhoud en context. Welke werkzaamheden geven jouw energie, waar ben je goed in en waar zit je ervaring. Maar ook een vraag als wat wil jij veranderen in je wereld, en waar wil je een blijvende impact op hebben is relevant in dit thema om de juiste context te bepalen.
  3. Welke competenties, talenten, skills heb je nu al in je rugzak en wat moet je nog ontwikkelen?
  4. Weten wie je bent en wat je wilt en kan is nog steeds iets compleet anders dan krijgen wat je wilt. Deze stap draait volledig rond de 21st century skills die nodig zijn om vandaag de dag je eigen loopbaan te managen en zelfsturend te worden.

Het zwaartepunt van de verschillende thema’s bepalen we samen op basis van de behoefte. Al onze coaching trajecten bevatten als startpunt de Career Fitness Profiler van TalentLogiQs en zetten in op bewustzijnsontwikkeling rond subjectieve loopbaanwaardes, zelfsturing en energie in je werk.

Onderzoeken of er een klik is of graag meer informatie, vrijblijvend contact met ons op.