Aanbod > > HR Advies > Freelance advieswerk

Freelance advieswerk

Extra ondersteuning nodig?

Herkent u de volgende behoeftes binnen uw organisatie?

  • U wilt beter kunnen voorspellen wie er in uw organisatiecultuur past? Of wie er weggaat?
  • U wilt dat uw medewerkers meer zelfsturend worden in hun loopbaan en de doorstroom in de organisatie bevorderen?
  • U wilt leidinggevenden de juiste tools geven om met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers aan de slag laten gaan?
  • U wilt diepgaand inzicht krijgen in het complexe probleem van mentaal welzijn, stress en burn-out en hoe hier beleid op te voeren dat resultaat levert?
  • U wilt verder gaan dan engagement scores en weten vanwaar onderliggende oorzaken liggen rond betrokkenheid, motivatie en performance?
  • U wilt weten wat individuen en hele afdelingen drijft, en hoe je hier verbetering in kan brengen?

Maar weet je niet precies hoe dat gefundeerd aan te pakken?

Laten we dat dan eens samen doen. Als experts op deze thema’s bieden we analytische gedreven adviestrajecten voor HR en management. We gebruiken de nieuwste wetenschappelijke referentiekaders rond hedendaagse carrièremodellen in combinatie met multi-stakeholder dialogen om jullie van advies op maat te voorzien. Daar waar nodig kunnen we de implementatie ook verzorgen.

Als partner van CareerCoach® werken we met state-of- the-art analytics die steunen integraal op wetenschappelijke kennis rond duurzame performance, loopbaan, motivatie en positieve psychologie. Op basis van data en dialoog geven we glashelder inzicht in de zachte, onopvallende aspecten van uw mensen die typisch ontsnappen in uw engagement en welzijnsscans of discussies over talent review, tot het te laat is. Zo weet je hoe het echt zit, en waar te starten. We maken samen een plan en begeleiden jullie naar zelfsturing op deze thema’s. Wij maken onszelf graag overbodig.

Neem direct contact op om eens nader kennis te maken en te zien waar we jullie kunnen ondersteunen.